x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O tânără din India s-a luptat cu un tigru care îi atacase capra

O tânără din India s-a luptat cu un tigru care îi atacase capra

04 Apr 2018   •   13:15
O tânără din India s-a luptat cu un tigru care îi atacase capra

O tânără din India este norocoasă că a supravieţuit, potrivit doctorilor, după ce s-a luptat cu un tigru care i-a atacat capra, scrie BBC. Rupali Meshram, în vârstă de 23 de ani, din apropiere de Maharashtra, a spus că şi-a auzit capra ţipând şi a ieşit din casă pentru a vedea ce se întâmplă. 

Tânăra a luat un băţ şi a lovit tigrul, care a atacat-o apoi. Mama sa, care a fost de asemenea rănită, a reuşit să o salveze în momentul în care a tras-o în casă.

Ambele femei au avut răni minore. În schimb, capra nu a supravieţuit.

Tânăra şi-a făcut o poză la scurt timp după atac, care a avut loc săptămâna trecut, dar care abia acum a ieşit la iveală. Faţa sa era acoperită de sânge.

Un doctor care a tratat-o i-a admirat “curajul exemplar” pe care l-a avut în lupta cu tigrul, dar a afirmat că este norocoasă că nu a fost muşcată de animal.

Tânăra a avut răni la cap, piept, picioare şi mâini, dar acestea au fost doar superficiale.

“Am crezut că fiica mea va muri”, a spus mama tinerei, Jijabhai, pentru BBC India. Aceasta a mai adăugat că a fost oribil să-şi vadă fiica cum încearcă să se lupte cu un tigru folosindu-se de un băţ.

Mama tinerei a fost zgâriată de tigru în apropiere de ochi, în momentul în care şi-a salvat fiica. Rănile sale se vindecă la fel de bine.

Satul este atacat frecvent de animale sălbatice, aflându-se în proximitatea unui parc natural.  

 

 

×