x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Președintele Poloniei, implicat într-un accident rutier

Președintele Poloniei, implicat într-un accident rutier

05 Mar 2016   •   11:12
Președintele Poloniei, implicat într-un accident rutier

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a scăpat vineri nevătămat dintr-un accident rutier produs pe o autostradă din sudul ţării, după ce pneul unei roţi din spatele maşinii în care se afla a explodat, iar automobilul a derapat şi a ajuns în şanţ, au relatat posturile de radio poloneze Radio Polskie şi RMF FM.

Marek Magierowski, şeful biroului de presă al preşedintelui, a declarat ca nimeni nu a fost rănit. Preşedintele Duda a fost imediat transferat într-un alt vehicul din convoi, a indicat acesta.

"La un moment dat, maşina a devenit greu de controlat, dar şoferul de la Serviciul de la Protecţie şi Pază s-a dovedit a fi un profesionist", a afirmat ulterior pentru presă Andrzej Duda, adăugând că şoferul a reuşit să conducă vehiculul pe acostamentul drumului fără a intra în coliziune cu alte maşini.

"Teoretic, o astfel de situaţie nu trebuia să aibă loc", a spus el, indicând că, înainte de a porni la drum, maşina sa trebuia să fi fost minuţios verificată, pentru a exclude orice astfel fel de incident. Preşedintele Poloniei se deplasa la Cupa mondială de sărituri cu schiurile care se desfăşoară în aceste zile la Wisla, în sudul Poloniei.


Sursa: AGERPRES 

×