x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Razboaie si boli: Profetiile Babei Vanga pentru 2018

Razboaie si boli: Profetiile Babei Vanga pentru 2018

08 Dec 2017   •   12:03
Razboaie si boli: Profetiile Babei Vanga pentru 2018

Ultimele profetii formulate de Baba Vanga, clarvazatoare oarba, nu au fost descifrate in totalitate. Totusii, unii au reusit sa gaseasca in cuvintele batranei indicii despre ce se va intampla prin lume in 2018.

 

Printre altele, clarvazatoarea spunea ca Europa va suferi nu numai din cauza razboaielor si a bolilor. Pe teritoriul ei va ateriza un fel de obiect spatial, care va cadea in apa, provocand inundatii catastrofale. O parte din teritoriu va ajunge sub ape.

Vanga a mai vorbit despre un razboi dintre Vest si Est. Un razboi cumplit va izbucni in Siria, iar daca Siri va cadea, lumea se va confrunta cu un razboi ingrozitor, cu folosirea armelor chimice.

De asemenea, in 2018 va incepe o confruntare serioasa intre doua puteri mondiale, dupa care Statele Unite se vor dezintegra din cauza razboaielor si a crizelor economice.

In plus, Baba Vanga a vorbit despre apropierea unei perioade de adevarate minuni, cand stiinta va reusi sa patrunda secretele lumii nemateriale, cand aurul va iesi la suprafata, iar apa se va retrage. Clarvazatoarea a evocat, de asemenea, viitoare contacte cu civilizatii extraterestre, cand pe Terra vor sosi fiind din lumi indepartate, dar si viitoare descoperiri arheologice. Ele vor schimba total conceptia omului despre structura mondiala. Iar un cercetator va gasi un foarte mare si foarte vechi oras.

Vanga intotdeauna si-a invatat urmarii ca lupta pentru pace nu trebuie dusa numai cu arma in mana, ci si cu bunatatea din sufletele si inimile noastre.

 

×