x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pușcărie pentru un profesor care s-a culcat cu două eleve de 15 ani, în același timp. Fetele protestează

Pușcărie pentru un profesor care s-a culcat cu două eleve de 15 ani, în același timp. Fetele protestează

30 Ian 2015   •   13:40
Pușcărie pentru un profesor care s-a culcat cu două eleve de 15 ani, în același timp. Fetele protestează
Sursa foto: Jon Broni
Un profesor de street-dance, care inițial scăpase de închisoare, în ciuda faptului că avusese relații sexuale cu două eleve minore, a fost închis, după ce a fost inițial fusese lăsat în libertate de un judecător. 

Jon Broni, 23 de ani, a avut relatii simultane cu două fete în vârstă de 15 ani, și ar fi "exploatat infatuarea tinerilor". Totuși, un judecător al Curții din Manchester Crown îl cruțase de închisoare în noiembrie anul trecut, dupa ce fetele au declarat că i-au dat lui Broni consimțământul și că nu au absolut nicio problemă cu acest lucru, fiind chiar "experiența vieții de până acum". 

Rasturnarea de situație a venit astăzi, Curtea de Apel a decis că judecătorul Martin Rudland "pur și simplu a înțeles greșit", scrie presa din Manchester. "Fetele de această vârstă au nevoie de protecție chiar împotriva lor. Trebuie să fie apărate chiar de ele însele. Deci, acordul lor de a întreține relații sexuale contează foarte putin spre deloc, chiar dacă amândouă l-au dat sau chiar dacă au insistat în această privință", se arată în sentință.
 
Completul de trei judecători a hotărât că eliberatea lui Broni a fost făcută "în mod nejustificat de îngăduitor", la fel și cei trei ani sub supraveghere pe care îi primise, plus obligația de a participa la mai multe sedințe de combatere a abuzului asupra minorilor, plus muncă în folosul comunității timp de șase luni, și l-a lovit cu patru ani de închisoare. Chiar și așa, sentința a fost "prea moale", a precizat Curtea de Apel din Londra. "Victimele" lui Broni au protestat vehement de la începutul procesului până la condamnarea de patru ani a lui Broni. Întrebat de ce a făcut-o, tânărul a spus: "Nu alegi de cine te îndrăgostești. Îmi pare rău că am încălcat legea, dar le iubesc și n-am vrut niciodată să le fac vreun rău. Am riscat, acum plătesc."

Aventura celor trei a ieșit la iveală când mama uneia dintre fete a găsit pe telefonul mobil al tinerei fotografii din timpul "sesiunilor" de "antrenament" cu domnul profesor, alertând apoi poliția.
 
Cititi si:
MOMENT DRAMATIC, LIVE, la o televiziune din SUA. Un prezentator de ştiri ULUIEŞTE cu un anunţ CUTREMURĂTOR (VIDEO)

NASA AVERTIZEAZĂ: "Aşa va arăta Terra în 2099!" (VIDEO)

Dresat de o romanca? Seic arab, cantand de mama focului muzica populara romaneasca! (VIDEO)

SCANDAL în Arabia Saudită! Ce imagini a difuzat televiziunea de stat saudită cu Michelle Obama (VIDEO)

■ Syriza zice adio vacantelor all-inclusive in Grecia?

TRATAMENT REVOLUŢIONAR împotriva cancerului, DESCOPERIT ACCIDENTAL de o fetiţă de 8 ani?   

Mihaela Radulescu: Jeez, am 45 de ani si dimineata am avut un iaurt, un orgasm si doua oua

×
Subiecte în articol: puşcărie profesor instructor eleve