x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Radiografie ŞOCANTĂ! Medicii au rămas FĂRĂ CUVINTE după ce au văzut asta

Radiografie ŞOCANTĂ! Medicii au rămas FĂRĂ CUVINTE după ce au văzut asta

10 Mai 2013   •   09:46
Radiografie ŞOCANTĂ! Medicii au rămas FĂRĂ CUVINTE după ce au văzut asta

Scandal de proporţii în Marea Britanie, după ce unei foste asistente medicale, care a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare, i s-a descoperit în abdomen un forceps de 18 centimetri, scrie Daily Mail. Ustensila a fost uitată de medici în timpul unei intervenţii chirurgicale la care femeia fusese supusă în urmă cu trei luni.

Donna Bowett de 42 de ani s-a internat în spital pentru o intervenţie chirurgicală de înlăturare a vezicii biliare. Totul a descurs bine, iar medicii au decis că poate fi externată. La câteva zile după ce a ajuns acasă, femeia a simţit o durere anormală în zona abdomenului, însă a crezut că este din cauza operaţiei.

La trei luni de la intervenţie, însă, durerile deveneau din ce în ce mai puternice. Într-un final, Donna s-a prezentat la camera de garda, unde medicii i-au făcut o radiografie. Când au venit rezultatele, medicii au fost şocaţi să descopere care era de fapt problema: Donna avea în abdomen un forceps de 18 centimetri.

"Am avut un şoc când mi-au spus că am asta în mine. Este o ustensilă enormă. Cum să uiţi aşa ceva în corpul unui pacient?", a declarat Donna reporterilor.

Directorul spitalului a decis ca pacienta să primească o suma de şase cifre, în lire, pentru a compensa o parte din coşmarul prin care a trecut femeia.

Vezi AICI radiografia femeii

×