x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Statul Islamic: CRIMA pentru care 13 adolescenti au platit cu VIATA!

Statul Islamic: CRIMA pentru care 13 adolescenti au platit cu VIATA!

20 Ian 2015   •   10:50
Statul Islamic: CRIMA pentru care 13 adolescenti au platit cu VIATA!

In regiunile controlate de jihadistii Statului Islamic oamenii cunosc teroarea in propria viata, nu doar din definitia din dictionar.
Orice aspiratie, orice nazuinta deasupra rigorilor legii islamice este pedepsita cu moartea. Executiile se petrec in spatii publice, pentru a convinge si a infrange orice rezistenta.

Agentiile de presa relateaza despre tragicul caz in care 13 adolescenti din orasul irakian Mosul, sub controlul jihadistilor SI, au fost executati pentru ca au fost prinsi urmarind la televizor meciul de fotbal dintre Irak si Iordania, ce a avut loc saptamana trecuta in Australia.
Informatia a fost furnizata de un grup de activisti care denunta crimele jihadistilor din teritoriile ocupate in Siria si nordul Irakului.

Suporterii au fost aliniati in fata multimii adunate intr-o piata publica din Mosul si au fost omorati de un pluton de executie inarmat cu pusti mitraliera. Crima comisa – incalcarea legilor islamice prin urmarirea unui meci de fotbal la televizor – a fost anuntata multimii prin megafoane. Corpurile adolescentilor au ramas mai multe zile pe caldaram, parintilor nefiindu-le acordat dreptul de a-i ingropa.
.
Aceasta noua atrocitate comisa de jihadistii vine la cateva zile dupa ce militantii SI au publicat un material video in care doi barbati au fost aruncati in gol de pe terasa unei cladiri inalte din Mosul, executati pentru ca aveau o relatie homosexuala.



×