x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE în timpul unui reality-show. Mari sportivi ai Franţei, între care navigatoarea Florence Arthaud, AU MURIT! (VIDEO)

TRAGEDIE în timpul unui reality-show. Mari sportivi ai Franţei, între care navigatoarea Florence Arthaud, AU MURIT! (VIDEO)

10 Mar 2015   •   08:28
TRAGEDIE în timpul unui reality-show. Mari sportivi ai Franţei, între care navigatoarea Florence Arthaud, AU MURIT! (VIDEO)

Filmările pentru reality show-ul "Dropped", o emisiune de supravietuire a canalului francez TF1, s-au transformat într-o tragedie: opt francezi şi doi argentinieni au murit în Argentina când două elicoptere închiriate de producători s-au ciocnit, scrie hollywoodreporter.com.

Guvernul din La Rioja a anuntat intr-un comunicat ca printre cei zece morti se afla si sportivii francezi Camille Muffat, medaliata cu aur la inot la Jocurile Olimpice, Alexis Vastine, campion olimpic la box, si navigatoarea Florence Arthaud.

"Un accident între două elicoptere în Quebrada del Yeso a provocat moartea a zece persoane (...) Ele făceau parte din producția emisiunii ", au anunțat într-un comunicat autoritățile din provincia La Rioja, în nord-vestul Argentinei.

De asemenea, pilotii argentinieni, identificati drept Juan Carlos Castillo si Roberto Abate, au murit in accident.

"Cauzele accidentului nu sunt cunoscute", a spus primarul din Villa Castelli, Andres Navarrete, pentru postul de radio Cadena 3.

Elicopterele s-au prabusit in timp ce zburau in apropiere de Villa Castelli in provincia La Rioja, la circa 1.170 de kilometri nord-vest de Buenos Aires, a declarat secretarul pentru Securitate din La Rioja, Cesar Angulo, pentru postul public de televiziune TN.

"Elicopterul din La Rioja era un Eurocopter cu o capacitate de sase persoane. Acesta s-ar fi lovit de celalalt elicopter, din Santiago del Estero la scurt timp dupa decolare", se arata intr-o declaratie a Guvernului provincial.

"Dispariția brutală a compatrioților noștri este o imensă tristețe", a transmis președintele francez Francois Hollande, în cursul nopții trecute, într-un mesaj publicat de Palatul Elysee, scrie lemonde.fr

 
Cele mai interesante articole:



×