x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Închisoare cu suspendare pentru o femeie care a mituit o doctoriţă pentru a-i face avort fiicei sale

Vaslui: Închisoare cu suspendare pentru o femeie care a mituit o doctoriţă pentru a-i face avort fiicei sale

12 Feb 2016   •   15:23
Vaslui: Închisoare cu suspendare pentru o femeie care a mituit o doctoriţă pentru a-i face avort fiicei sale
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

O femeie din judeţul Vaslui a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, după ce i-a dat mită unei doctoriţe pentru a-i face o întrerupere de sarcină fiicei sale minore.

Potrivit deciziei magistraţilor de la Tribunalul Vaslui, femeia va fi supravegheată timp de doi ani, timp în care are obligaţia să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională, dar şi să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Femeia i-a dat doctoriţei Simona Botez suma de 600 de lei pentru a-i face fiicei sale minore un avort, cu toate că vârsta sarcinii era avansată. Doctoriţa Simona Botez mai este cercetată într-un dosar privind mai multe fapte de corupţie, alături de alţi doi colegi de la Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean Vaslui.

Simona Botez a fost arestată preventiv, plasată în arest la domiciliu şi apoi pusă sub control judiciar. Ea şi-a pierdut dreptul de practica medicina. AGERPRES

×