x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Revelionul Starurilor, artiştii au amuţit la apariţia lui Gollum din "Stăpânul Inelelor”

La Revelionul Starurilor, artiştii au amuţit la apariţia lui Gollum din "Stăpânul Inelelor”

de Anca Nicoleanu    |    30 Dec 2013   •   11:12
La Revelionul Starurilor, artiştii au amuţit la apariţia lui Gollum din "Stăpânul Inelelor”

"Sunt puţini oameni în România care pot juca acest personaj”, a anunţat Dan Negru intrarea pe scenă, la Revelionul Starurilor, a lui Gollum din "Stăpânul Inelelor”. Parteneră i-a fost Adriana Trandafir, înveşmântată cu straie de pirandă.

Nici un alt personaj nu a stârnit atât de tare curiozitatea în rândul publicului şi al artiştilor care aveau misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măştii, cum a făcut-o Gollum, interpretat magistral de o vedetă care va rămâne secretă pentru telespectatorii Antenei 1 până în noaptea dintre ani. De altfel, la apariţia lui, toată sala a amuţit.

"E mult prea tare!”, a exclamat Anda Adam, la finalul momentului creat de Gollum şi Adriana Trandafir. "Propun să fie premiat. O merită din plin!”, a strigat şi Cristina Stamate.

Toţi artiştii din platou au urcat pe scenă şi l-au înconjurat pe Gollum, încercând să afle cine se află în spatele măştii. "E Ponta!”, se striga din sală. "Ba e Piţurcă!”, au crezut alţii din public. "Nu e Piţurcă”, le-a răspuns Vica Blohina, fosta iubită a selecţionerului, de pe scenă.

Dacă au reuşit artiştii să recunoască personajul, aflaţi în noaptea de Revelion, la Antena 1.

Cei mai iubiţi artişti ai momentului vor veni aici să petreacă trecerea dintre ani alături de telespectatorii Antenei 1. Momentele speciale ale Revelionului Starurilor prezentat de Dan Negru vor fi cele dedicate măştilor. O parte dintre artişti, împărţiţi în două tabere – a fetelor şi a băieţilor – vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele unor personaje precum Suleyman Magnificul, Papa Ştrumf ori Terminator.

Revelionul Antenei 1 începe, de la ora 20.30, cu un program de divertisment susţinut de Nae şi Vasile, în memoria celui care a fost Nae Lăzărescu, urmat, de la ora 21.30, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, şi de Revelion la Hanul Mirelei, unde îşi dau întâlnire cei mai importanţi interpreţi de muzică populară ai momentului, într-un program special, prezentat de Mirela Boureanu-Vaida.

×
Subiecte în articol: program revelion 2014