x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Mai retardat-o"! si Mihaela Radulescu, o doamna ce da cu cratima-ntr-o ziarista "de rahat"!

"Mai retardat-o"! si Mihaela Radulescu, o doamna ce da cu cratima-ntr-o ziarista "de rahat"!

10 Mar 2015   •   22:27
"Mai retardat-o"! si Mihaela Radulescu, o doamna ce da cu cratima-ntr-o ziarista "de rahat"!

Epuizata de intamplarea pe care a simtit nevoia sa o consemneze in media sociala - debutul in plimbarile cu elicopterul pilotat chiar de tipul cu care si-o "trage", dupa propria expresie, eliberata de cele doua oua, de iaurtul si de orgasmul publicat in editorialul unei reviste, Mihaela Radulescu s-a "inervat" rau pe o jurnalista care n-a gasit altceva mai bun de facut decat sa scrie un CV despre doamna de la Monte Carlo.

Nu foarte de acord cu viziunea pe care articolulul respectiv o avea asupra evenimentelor ce i-au marcat viata mai mult sau mai putin publica, Mihaela Radulescu se revolta impotriva ziaristei respective pe Facebook, abordand stilul cu fuste ridicate si pozitionandu-se deasupra a toate si tot, undeva in sfere mai inalte decat acelea din care a sarit actualul sau iubit, pilotul de elicopter mentionat in fraza ce-a fost scrisa mai sus.

Articolul ziaristei "de rahat" ar fi putut reprezenta un minunat prilej pentru Mihaela Radulescu, in care trecand peste elicopter, oua si orgasme de dimineata, sa demonstreze pe bune faptul ca vine din alta lume, alta decat cea a muritorilor de rand, in care dorintele sunt mici, si intensitatea trairii de aceeasi natura, aplecandu-se cu intelegere, inteligenta si tact asupra unei probleme pe care, daca ar fi simtit nevoia unui debuseu, ar fi putut-o rezolva ureche la ureche cu jurnalista respectiva, intr-un simplu telefon.

Alegand varianta de-a se exprima public, Mihaela Radulescu, din Monaco, sau de oriunde altundeva din lume, arata ca ramane de-a noastra, din popor, d-aia care sparge seminte-n poarta si barfeste cu tatele, iar cratima pe care a pus-o unde nu trebuie, si pe care a editat-o dupa ce i-a sarit gramatica romaneasca in cap, ramane un corolar academic al celor "4 carti, toate best-seller-uri " demonstrand ca de fapt, toata declaratia Mihaelei Radulescu se reduce la clasicul: "Sunt o doamna, ce p... mea! " si ca "Romanii au talent" sa se emancipeze doar balacarindu-i pe altii...

Cele mai interesante articole:

"NICIODATĂ nu s-a mai găsit pe Pământ aşa ceva!". DESCOPERIRE FABULOASĂ făcută de cercetători în Egipt (VIDEO)
■ 'Impusca-l pe cainele asta!'. Reporter TV, jefuit in plina strada (VIDEO)

IMAGINEA CARE A ISTERIZAT INTERNETUL! Ce a surprins o tânără din Irlanda într-un selfie făcut în oglindă
 TRAGEDIE în timpul unui reality-show. Mari sportivi ai Franţei, între care navigatoarea Florence Arthaud, AU MURIT! (VIDEO)
■ VIOL lângă staţia de autobuz. Zeci de persoane au trecut pe acolo, nimeni n-a observat nimic (VIDEO)
 ŞOCANT! A montat CAMERE VIDEO în dormitorul fiului său ca să-l privească în timp ce face SEX cu iubita (VIDEO)
 DESCOPERIRE MISTERIOASĂ în Catedrala Durham. Ce a găsit un zidar lângă mormântul unui călugăr benedictin (VIDEO)



Dovada, click pe imagine pentru a o mari.


×