x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Programul de gestionare a câinilor fără stăpân se poate derula fără probleme

Programul de gestionare a câinilor fără stăpân se poate derula fără probleme

de Mihaela Stănescu    |    09 Iul 2014   •   15:12
Programul de gestionare a câinilor fără stăpân se poate derula fără probleme
Primarul General, Sorin Oprescu, a convocat astăzi o şedinţă la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, în scopul menţinerii ordinii şi liniştii publice în oraş.

La sedinţă au participat prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, responsabili ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, ai Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti, ai Direcţiei Generale de Poliţie Locale şi Control a Municipiului Bucureşti şi coordonatorul de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, Răzvan Băncescu.

În urma întâlnirii, s-au stabilit măsurile urgente care se impun pentru ca programul privind gestionarea câinilor fără stăpân în Municipiul Bucureşti să continue, în bune condiţii. Deşi normele metodologice sunt suspendate, temeiul legii există, ceea ce înseamnă că programul de gestionare a câinilor fără stăpân se poate derula fără probleme.

„Vă invit la acţiune solidară, în spiritul legii. Să găsim împreună modalitatea de a funcţiona corect. Vă rog să ne asistaţi, să ne ajutaţi să nu se mai întâmple asemenea conflicte, să asiguraţi ordinea şi liniştea publică, astfel încât echipele de prinzători să-şi poată face datoria, fără teama de a fi agresate de aşa-zişii iubitori de animale. Democraţia nu înseamnă dezordine publică”, a declarat Edilul Capitalei.

Prefectul Capitalei a adăugat că toţi hingherii care sunt agresaţi să depună plângere iar organele de anchetă să-şi facă treaba în ritm alert.  Oficialii Poliţiei Capitalei împreună cu Jandarmeria, Poliţia Locală şi ASPA au stabilit un mod de informare şi de operare, care să le permită să intervină în cel mai scurt timp.



×