x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: ''Am văzut azi un premier laş, un premier care îşi calcă propriile angajamente"

Alina Gorghiu: ''Am văzut azi un premier laş, un premier care îşi calcă propriile angajamente"

09 Iun 2015   •   12:13
Alina Gorghiu: ''Am văzut azi un premier laş, un premier care îşi calcă propriile angajamente"
Sursa foto: Diana Oros

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că premierul Victor Ponta ''şi-a comandat un vot în plenul Camerei Deputaţilor pentru a se face scăpat de justiţie''.

Citeşte şi Klaus Iohannis, reacţie după votul din Parlament în cazul lui Victor Ponta

''Am văzut azi un premier laş, un premier care îşi calcă propriile angajamente, un premier care dispreţuieşte legea şi îi dispreţuieşte pe români. În doar două zile, cu o viteză nemaiîntâlnită în cazul vreunui alt parlamentar, Victor Ponta şi-a comandat un vot în plenul Camerei Deputaţilor pentru a se face scăpat de justiţie. Din păcate, Victor Ponta e un cerşetor de imunitate şi un politician fără demnitate. De azi înainte, oamenii pot vedea şi mai clar că Victor Ponta e un premier bolnav de putere, care face orice pentru a rămâne în funcţie'', a scris Alina Gorghiu pe Facebook, marţi, după votul dat în Camera Deputaţilor.

Citeşte şi Deputaţii au RESPINS cererea DNA de urmărire penală în cazul premierului Victor Ponta!

Ea afirmă că deputaţii PNL au votat la vedere şi au votat în favoarea avizului cerut de DNA.

''Dar voturile noastre nu au fost de ajuns. Această majoritate a preferat, din păcate, să ţină cu Victor Ponta în loc să ţină cu România. Parlamentul pierde în continuare din încrederea cetăţenilor; acesta este riscul real la adresa democraţiei româneşti, nu lovituri de stat închipuite'', adaugă copreşedintele PNL.

Citeşte şi Victor Ponta: "Am devenit premier în urma unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, apoi în urma unor alegeri"

Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat marţi hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta cu 231 voturi "pentru" şi 120 "împotrivă".

×
Subiecte în articol: alina gorghiu premier Victor Ponta