x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mara Mareș, deputat PNL Brașov: "Programul meu din Parlament se va baza în principiu pe tineri"

Mara Mareș, deputat PNL Brașov: "Programul meu din Parlament se va baza în principiu pe tineri"

17 Dec 2016   •   12:50
Mara Mareș, deputat PNL Brașov:  "Programul meu din Parlament se va baza în principiu pe tineri"

Deputatul liberal Mara Mareş, cel mai tânăr parlamentar din legislatura 2016-2020, a declarat sâmbătă, la Braşov, cu ocazia înmânării certificatului de parlamentar, că va urmări în Parlament îndeplinirea de către PSD a tot ceea ce a promis în programul de guvernare pentru tineri şi pentru sport. 

"Este o poziţie care mă onorează şi mă obligă, programul meu din Parlament se va baza în principiu pe tineri. Acesta va fi scopul meu principal. Bineînţeles că din opoziţie lucrurile stau puţin altfel, însă mă voi asigura în primul rând că PSD-ul va face tot ce a spus că face în programul de guvernare pentru tineri şi pentru sport. Voi urmări dacă acest lucru se întâmplă. Ceea ce îmi doresc acum, pe termen scurt, este să creăm o platformă online unde să prezentăm centralizat toate beneficiile pentru tineri, fie că vorbim de afaceri, fie despre fonduri europene sau fonduri de la bugetul de stat. Să vadă ce pot face şi cum pot fi ajutaţi. Este un lucru care nu necesită fonduri foarte mari şi este cu impact destul de mare", a declarat, pentru AGERPRES, Mara Mareş. 

Ea a spus că nu are casă, nu are maşină proprie, din contră are datorii. "Sunt la început de drum în viaţă. Nu am bunuri personale, locuiesc împreună cu părinţii în prezent", a spus Mara Mareş. 

Tânăra a câştigat un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele PNL Braşov. Are 24 de ani, s-a născut la Făgăraş, şi a absolvit Liceul St.Clare's, Oxford, Facultatea de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King's College University of London. Este membru PNL din 2014, fiind fiica consilierului judeţean Ioan Mareş, un important cultivator de cartofi. 

 

Citește și:

Deputat la 24 de ani. Mara Mareş: „Politicianul trebuie să fie în slujba cetăţeanului”

 

Profil de candidat: Mara Mareş, o carieră clădită pe cartofii tatălui

 

Ele sunt „amazoanele” care cer votul românilor

×
Subiecte în articol: Mara Mareş deputat pnl brasov pnl brasov