x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Turismului critică activitatea din propriul minister

Ministrul Turismului critică activitatea din propriul minister

02 Apr 2017   •   11:05
Ministrul Turismului critică activitatea din propriul minister

Declarații șocante făcute de ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre. Acesta vorbește despre neregulile din propriul său minister.

Dobre susține că directorii din Minister întârzie la muncă, pleacă intempestiv la ora 17, se pierd documente și alte probleme care arată delăsarea. Ministrul a arătat că i-ar schimba pe aceștia, dar nu poate, din cauză că sunt funcționari publici angajați prin concurs.

La Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, ministrul a spus că a ajuns să facă inspecţie prin birouri şi să constate că directorii săi nu vin la serviciu la ora stabilită prin program.

”Este un sistem cangrenat, nu îmbâcsit, ci cangrenat, în care fiecare protejează pe fiecare, iar rezultatele sunt lamentabile. Nu din cauza mea sau a secretarilor de stat instituţia nu funcţionează, ci din cauza lor. Pentru că ei vânează numai poziţii, se vânează unii pe alţii, au orgolii, au poliţe de plătit, au frustrări. Adică să ajung în situaţia să pun secretarul general adjunct al ministerului să se ocupe să verifice dacă vin oamenii la ora 8:30 la birou, în condiţiile în care caut şeful de serviciu şi directorul la ora 9 şi jumătate şi nu sunt? Domnule, dacă nu mai vrei, pleacă. Vacantează postul şi cu asta, basta. Problema este că nici nu poate fi dat afară. Sunt titulari pe post, posturile sunt ocupate prin concurs”, a declarat ministrul Mircea-Titus Dobre.

×