x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PD-L Sibiu şi-a reşapat sediul pentru EBa

PD-L Sibiu şi-a reşapat sediul pentru EBa

de Dan Tomozei    |    12 Oct 2009   •   00:00

Europarlamentarul Elena Băsescu a inaugurat, sâmbătă, la Sibiu, cel de-al doilea birou de europarlamentar, în sediul organizaţiei judeţene a PD-L.

Cu intrarea rebrenduită, pe care drapelul UE tronează răsturnat, şi un panou care atrage atenţia asupra noului stabiliment, sediul PD-L din strada Nicolae Bălcescu a devenit sediul fiicei prezidenţiale. Ea nu va plăti chirie, dar va avea doi angajaţi cu jumătate de normă, care vor prelua scrisorile cetăţenilor.

"Mi-am propus să vin o dată pe lună să organizez activităţi cu tinerii. Îmi doresc să ascult toate cererile sibienilor, pentru că de o săptămână fac parte şi din Comisia de petiţii a Comisiei Europene. Pot lua naştere astfel şi iniţiative legislative", a precizat Elena Băsescu. Despre ajutorul concret pe care îl va acorda sibienilor, EBa a răspuns sec şi iritat: "Nu am pretenţia că o să rezolv problemele oamenilor, pentru că nu sunt primarul oraşului. Am spus că o să le iau şi o să le duc la comisia pentru petiţii".

Ea a precizat că deschiderea cabinetului său nu are nici o legătură cu campania electorală a tatălui ei, Traian Băsescu, pentru al doilea mandat la Preşedinţie. "Absolut nici o legătură nu este între deschiderea cabinetului meu şi campania tatălui meu", a declarat Elena Băsescu.

×
Subiecte în articol: politic