x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Predoiu spune că Dragnea a ajuns la concluziile PNL în legătură cu legea graţierii

Predoiu spune că Dragnea a ajuns la concluziile PNL în legătură cu legea graţierii

10 Mai 2017   •   17:54
Predoiu spune că Dragnea a ajuns la concluziile PNL în legătură cu legea graţierii
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Deputatul PNL Cătălin Predoiu a susţinut miercuri că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la concluziile liberalilor în legătură cu legea graţierii şi nu mai consideră că ar fi nevoie de o astfel de lege. 

"În legătură cu legea graţierii, domnul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la concluziile PNL şi nu mai apreciază că ar fi nevoie de o astfel de lege. Dacă dânsul face cu bună credinţă această declaraţie, ar putea să îşi ia angajamentul că legea va fi respinsă la vot şi că vom închide acest capitol", a spus Predoiu la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că Liviu Dragnea poate să dea şi alte "probe de bună credinţă", dacă vrea cu adevărat să-şi schimbe conduita şi, din poziţia politică pe care o are, să ia un angajament politic" că PSD va înceta atacurile la instituţiile Justiţiei". 

'Sper că nu este doar o poziţie conjuncturală a domnului Dragnea ocazionată de vizita preşedintelui Juncker în România, fiindcă de regulă PSD are acest comportament când avem oaspeţi din Europa în ţară, se comportă decent, civilizat şi, imediat ce decolează avionul cu partenerii noştri în alte zări, schimbă comportamentul', a menţionat Predoiu. AGERPRES

×