x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Este posibil să facem reduceri de cheltuieli, dar nu vor exista concedieri

Tăriceanu: Este posibil să facem reduceri de cheltuieli, dar nu vor exista concedieri

30 Oct 2017   •   22:28
Tăriceanu: Este posibil să facem reduceri de cheltuieli, dar nu vor exista concedieri
Sursa foto: Victor Stroe

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că în cadrul discuţiilor purtate între liderii coaliţiei luni seară, la Vila Lac 1, s-a abordat şi necesitatea plafonării cheltuielilor generale ale statului, dar a precizat că nu s-a pus problema concedierilor.

"Da, am discutat despre necesitatea plafonării cheltuielilor generale ale statului. Da, este posibil să facem şi unele reduceri de cheltuieli, dar nu în sensul în care a fost evocat, nu vor exista concedieri. Am văzut titluri de acest gen care mi se par pur şi simplu nişte enormităţi, nişte bazaconii. Nu s-a discutat despre aşa ceva, dar cred că este necesar, în acest moment, să punem un plafon la cheltuielile materiale, pentru că avem nevoie de bani şi avem nevoie de bani şi pentru investiţii", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la finalul întâlnirii pe care liderii coaliţiei de guvernare au avut-o cu premierul Mihai Tudose la Vila Lac 1.

Liderul ALDE a adăugat că una dintre priorităţile discutate de principiu pentru bugetul de anul viitor va fi "alocarea fondurilor cele mai importante pentru realizarea proiectelor de investiţii în diverse domenii, nu numai infrastructură".

"Avem nevoie de investiţii şi în sănătate, şi în educaţie, şi în alte domenii esenţiale, care să conducă la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor", a mai spus Tăriceanu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu