x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR caută candidaţi fără activitate politică anterioară pentru alegerile din 2019 şi 2020

USR caută candidaţi fără activitate politică anterioară pentru alegerile din 2019 şi 2020

19 Oct 2018   •   15:40
USR caută candidaţi fără activitate politică anterioară pentru alegerile din 2019 şi 2020

Membrii filialei judeţene a USR caută oameni noi, curaţi, fără trecut politic, pentru ca la alegerile din următorii doi ani să fie pregătiţi să concureze serios şi cu şanse mari cu actuala clasă politică, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, noul lider al formaţiunii, Irineu Darău

''În ultimele luni am creat patru filiale noi la Braşov, Făgăraş, Codlea şi Râşnov. În următoarele două-trei luni ne propunem să creăm cât mai multe filiale. Avem oameni noi care ni se alătură, iar când va fi numărul necesar stabilit prin statut, vor crea alte filiale. Ne propunem să atragem cât mai mulţi oameni noi, curaţi, fără trecut politic pentru ca, înainte de anul 2020, să fim gata la linia de start şi să concurăm serios şi cu şanse mari actuala clasă politică. Obiectivul nostru este să depăşim considerabil şi pe judeţ, dar mai ales pe ţară, rezultatul obţinut la alegerile din 2016. Vom face tot posibilul ca la alegerile din 2020 să acoperim toate localităţile judeţului. La asta lucrăm şi vom lucra şi în următoarea perioadă'', a subliniat preşedintele organizaţiei judeţene, ales la sfârşitul lunii septembrie. 

Referitor la legile justiţiei, Irineu Darău a afirmat că modificările aduse în ultima perioadă i se par foarte grave şi crede că societatea civilă trebuie să reacţioneze cât mai urgent. 

"Modificările la legile justiţiei mi se par foarte grave şi cred că suntem sub o urgenţă de a reacţiona cât mai repede noi, ca societate, dar sperăm ca şi UE să procedeze la fel. Aţi văzut bine, după cele trei legi ale justiţiei care au trecut cu chiu cu vai, dar au trecut cumva, în luna octombrie au mai dat trei OUG-uri care se bat cap în cap cu legile justiţiei promovate tot de ei. Considerăm că aceste OUG-uri sunt de natură să destabilizeze tot sistemul de justiţie şi fără niciun fel de justificare", a punctat sursa citată. 

În aceeaşi conferinţă de presă, Irineu Darău a prezentat echipa de conducere de la nivel judeţean, cu precizarea că obiectivul acesteia este oferirea unei alternative la actuala clasă politică cu oameni care doresc să schimbe lucrurile în bine. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: Irineu Darău