x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii PONTURI. Geanta de călătorie

PONTURI. Geanta de călătorie

09 Aug 2016   •   20:00
PONTURI. Geanta de călătorie
Sursa foto: Jupiterimages/Getty Images

Pasionaţii de călătorii trebuie să aibă mereu la îndemână cele necesare. Dar care sunt obiectele indispensabile într-un rucsac de vacanţă? În primul rând, găsiţi geanta potrivită, nici prea mică, nici prea mare, pe care să o purtaţi în periplul dumneavoastră prin ţări străine.

În ea trebuie să încapă strictul necesar. Trebuie să aveţi la dumneavoastră unportofel încăpător, în care să ţineţi banii şi eventuale bilete. Este cea mai bună soluţie pentru a le păstra pe toate într-un singur loc şi pentru a vă asigura că nu le veţi pierde din buzunare sau că nu le veţi rătăci prin geantă.

Apoi nu trebuie să vă lipsească telefonul mobil şi un încărcător portabil, veţi avea nevoie de ele pentru a comunica cu ceilalţi şi pentru a descoperi şi fotografia cele mai frumoase atracţii turistice. Puteţi adăuga şi o cameră foto performantă pentru o calitate mai bună a fotografiilor.

Dacă nu le aveţi descărtate pe telefonul mobil sau dacă nu puteţi utiliza o conexiune la internet, hărţile sunt  necesare în geanta de călătorie. În funcţie de destinaţia aleasă, n-ar strica să puneţi în geantă şi câteva obiecte în ton cu vremea: ochelari de soare, şapcă/pălărie şi pelerină de ploaie. Iar ca o ultimă recomandare, purtaţi încălţăminte confortabilă, acele perechi pe care le-aţi mai purtat deja şi în care ştiţi că vă veţi simţi bine.

 

×