x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Croissante cu şuncă şi caşcaval

REŢETA ZILEI: Croissante cu şuncă şi caşcaval

30 Ian 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Croissante cu şuncă şi caşcaval
Sursa foto: ziche77/Getty Images/iStockphoto

Ingrediente:

un pachet de aluat foitaj, 200 g şuncă, 400 g caşcaval feliat, 1/4 linguriţă boia, 2 linguriţe seminţe chimen, un gălbenuş de ou, 2 linguri lapte

Mod de preparare:

Se decongelează aluatul şi se întinde pe masa care a fost dată cu făină. Se acoperă cu şuncă şi apoi pe pun feliile de caşcaval. Se rulează şi se taie după preferinţe. Se pun în tava de copt, se ung cu gălbenuşul amestecat cu lapte, se presară boia, chimen şi se lasă la cuptor timp de 20 minute.

Sfat: pentru prepararea acestei gustări şunca trebuie să fie slabă, pentru că îşi va lăsa grăsimea în tavă şi va da un gust neplăcut dacă este în exces. Este indicată şunca de Praga, sau de curcan.

 

Încearcă şi:

Cea mai bună rețetă de salată de cartofi cu kaizer

 

REŢETA ZILEI: Clătitele Reginei Elisabeta

 

REŢETA ZILEI: Tartă de roşii cu brânză

 

REŢETA ZILEI: Mug cake (prăjitură la cană)

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: retete simple retete usoare gustari