Ingrediente:
Pentru blat: 6-7 felii de pâine integrală, 2 linguriţe oregano, 3 linguri ulei de măsline, sare, piper
Pentru umplutură: 250 g ricotta, 50 g parmezan, 100 g brânză feta, 2 ouă, busuioc
Pentru topping: 2 roşii coapte bine, sare, piper
Mod de preparare:
Se macină feliile de pâine în robotul de bucătărie până se obţine pesmet, apoi se amestecă cu uleiul de măsline, oregano, sare şi piper. Se presează compoziţia într-o tavă pentru tarte. Se amestecă cele trei tipuri de brânză cu ouăle şi busuiocul tocat mărunt, se toarnă compoziţia în tavă peste pesmet şi se omogenizează. Se aşează felii rotunde şi subţiri de roşii pe deasupra, sare, piper şi ulei de măsline. Se lasă 30-40 de minute la cuptor la 200 de grade.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Cotlet de porc umplut cu cârnaţi
REŢETA ZILEI: Mug cake (prăjitură la cană)
REŢETA ZILEI: Pâine umplută cu mozarella și usturoi