x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Oana Turcu „se ia” de kilogramele Andreei Marin. Afla si tu RETETA-SOC pe care Oana i-o recomanda Zanei!

Oana Turcu „se ia” de kilogramele Andreei Marin. Afla si tu RETETA-SOC pe care Oana i-o recomanda Zanei!

de CS    |    07 Ian 2013   •   15:29
Oana Turcu „se ia” de kilogramele Andreei Marin. Afla si tu RETETA-SOC pe care Oana i-o recomanda Zanei!
Sursa foto: facebook

Oana Turcu da kilogramele in plus ale Andreei Marin pe seama bunatatilor romanesti de sezon asezate in cantitati mari pe mesele de Craciun si de Revelion.

„Andreea Marin e om, ca noi, toti ceilalti. Asa ca si-a permis, ca noi toate, sa se rasfete de Sarbatori, cu toate bunatatile romanesti de sezon si, evident, sa recunoasca public acest lucru. Citeam ieri in presa ca are de gand sa fie atenta la meniu, pentru ca vrea sa mai slabeasca”, a scris Oana pe blogul ei.

Oana are insa si o solutie miraculoasa, o reteta-soc de slabire pentru Andreea Marin si pentru toate doamnele si domnisoarele care au luat cateva kilograme in plus din cauza Sarbatorilor de iarna.

„Cu pretuirea pe care stie ca i-o port, nici nu i-as recomanda Andreei zile de infometare, pentru ca pretul platit de un om super-activ pentru un meniu fara substante esentiale corpului e mare. Ii recomand cu caldura – si cu increderea cu care a folosit deja produsele mele cosmetice – sa foloseasca o reteta cu totul noua, in sedintele de masaj profesional pe care stiu ca le face.

Asadar, de 2-3 ori pe saptamana, trebuie respectat la masaj urmatorul program. L-am respectat si functioneaza. Incepem cu impachetari cu Namol Extraforte pentru Slabire Rece pentru 45 de minute.
Continuam cu un produs rarisim – Sinergia Biolipo-r - un tratament-soc pentru slabire si antivergeturi, cu hamamelis, tei si trandafir. Schema se finalizeaza cu un masaj cu o combinatie realizata din Crema Extraforte pentru Slabire Termo si Ulei de Verbina”, recomanda Oana Turcu.
In plus, Oana Turcu recomanda tuturor celor care cauta un efect rapid, sanatos si de durata pentru slabire sa faca masaj si acasa cu Crema Anticelulita si Antivergeturi cu Iedera.

×