x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta cu supă de varză – ghid complet

Dieta cu supă de varză – ghid complet

17 Apr 2018   •   21:23
Dieta cu supă de varză – ghid complet

Dieta cu supă de varză este una bazată pe consumul extrem de redus al caloriilor, eliminându-le aproape complet din alimentație pentru o anumită perioadă.

Nu exista o versiune oficiala referitoare la persoana care a creat-o, de aceea planurile pentru meniuri variaza in functie de experientele personale ale femeilor de-a lungul timpului, care au declarat ca se pot pierde in greutate intre 800 – 1050 calorii pe zi, adica 3 – 4.5 kg in doar 7 zile. In acest articol, iti prezentam tot ce este necesar sa afli despre dieta cu supa de varza.

Cum functioneaza acest regim pentru slabit?

Pe scurt, majoritatea femeilor vor slabi foarte rapid. Cu toate acestea, pierderea in greutate se va produce datorita eliminarii apei si a tesutului muscular, nu din rezervele de grasimi, de aceea sunt sanse mari sa se ia in greutate atunci cand dieta se incheie.

Combinatia de alimente permise duce de multe ori aproape de infometare in fiecare zi, ceea ce va determina incetinirea metabolismului. Ideea de baza a meselor este consumul in cantitate mare a supei de varza si putine pe langa aceasta. Varza in sine contine proprietati de ardere care determina o pierdere in greutate de aproximativ 4.5 kg intr-o saptamana.

De obicei, acest regim se foloseste ca o metoda pentru a slabi rapid inainte de un eveniment special, dar cu conditia sa se urmeze doar o saptamana, nicio zi in plus.

Ce implica dieta cu supa de varza?

................

Citește mai departe AICI

×