x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Fructul săptămânii: Întărește sistemul imunitar și, consumat corect, te ajută să slăbești

Fructul săptămânii: Întărește sistemul imunitar și, consumat corect, te ajută să slăbești

de Andreea Sava    |    30 Noi 2016   •   00:00
Fructul săptămânii: Întărește sistemul imunitar și, consumat corect, te ajută să slăbești
Sursa foto: FOTO: organicfacts.net

Am decis să vă prezint săptămânal câte un aliment, fie fruct, legumă, ceai sau orice altceva, care este atât de bun pentru sănătate și pentru siluetă, încât n-ar trebui să-l evitați sub nicio formă în dieta voastră.

Asta pentru că am constatat că v-au plăcut postările anterioare pe acest tipar și pentru că este important să cunoașteți beneficiile fiecărui aliment dar și cazurile când nu ar trebui mâncat, pentru a vă fi mai ușor atunci când vă construiți dieta.

Și azi am ales portocalele, pentru că sunt foarte bune pentru sistemul imunitar, încetinesc procesul de îmbătrânire și fac pielea mai frumoasă, asta ca să dau doar câteva exemple.

De ce e bine să mâncați portocale

1. Încetinesc procesele de îmbătrânire

Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, îmbătrânirea fiind rezultatul proceselor de oxidare din organism dar și pentru că stimulează pielea să genereze colagen, cel responsabil pentru elasticitatea acesteia.

2. Sunt foarte bogate în nutrienți

O singură portocală îți asigură toată cantitatea de vitamina C pe care ar trebui să i-o dai organismului într-o zi, dar și vitamina A și B6, calciu, potasiu, magneziu, seleniu și fosfor.

Citeste articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: fructe sistem imunitar legume