x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Frumusețe de pe vremea bunicii. 3 REȚETE DE FRUMUSEȚE pe care nu le-ai aflat la timp

Frumusețe de pe vremea bunicii. 3 REȚETE DE FRUMUSEȚE pe care nu le-ai aflat la timp

10 Noi 2016   •   20:40
Frumusețe de pe vremea bunicii. 3 REȚETE DE FRUMUSEȚE pe care nu le-ai aflat la timp

Dacă ai în jur de 30 de ani, sunt șanse reale să faci parte din "gașca" fetelor care au descoperit pe pielea lor, destul de târziu, că adevăratele rețete de frumusețe sunt cele despre care mama nu le-a spus mai nimic.

Dacă ai in jur de 20 de ani, notează și respectă cu sfințenie, vei vedea rezultatele peste un deceniu. Iar dacă ai peste 40 și ești mama de fată, nu uita să i le spui încă din adolescență.

Nu te aștepta să afli ceva ieșit din comun!

Cele 3 lucruri despre care mama ta nu ți-a vorbit prea mult sunt simple: hidratare, demachiere, masaj. Se prea poate să le faci dintotdeauna, doar ca nu le dai destula atenție. Asta pentru că, de fapt, ceea ce trebuia să afli în adolescență este cât de importante sunt. Și cât de mult contează pentru tinerețea tenului.

De fapt, aceste rețete de frumusețe contează cel mai mult! Aceste rețete de frumusețe trebuie să devină parte din viața ta de zi cu zi.

1. Hidratarea pielii

O piele hidratată este o piele tânără, elastică, fermă. Nu te întreba imediat care e cea mai buna cremă de hidratare. Ci cum să faci să bei mai multă apă zilnic. Cremele ajută și e obligatoriu să ai una care să-ți mențină tenul în formă. Dar apa pe care o bei ajută din interior într-un fel pe care n-o să-l apreciezi decât după primele riduri.

.................................

Află mai mult

×