x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului La Happy Night, pe Happy Channel, Carmen Brumă vorbeste despre igiena dentară la bebeluși

La Happy Night, pe Happy Channel, Carmen Brumă vorbeste despre igiena dentară la bebeluși

07 Noi 2016   •   23:35
La Happy Night, pe Happy Channel, Carmen Brumă vorbeste despre igiena dentară la bebeluși

In zi de sărbătoare, de la 8:30, emisiunea “Happy Day” prezintă pe Happy Channel povestea unui Mihai care a marcat istoria recentă a României, Regele Mihai. 

Regele Mihai nu este doar una dintre cele mai importante personalități istorice ale României, ci și ale lumii de astăzi, fiind singurul monarh din Al Doilea Război Mondial care se mai află în viață. Urmărind “Happy Book”, telespectatorii pot câștiga cartea “Exilul Regelui” de Diana Mandache, o foarte bine documentată istorie a exilului Regelui Mihai.

Chiar dacă mai este mult timp până la următorul sezon estival, pregătirile pentru un trup armonios și bine tonifiat pot începe de pe acum. “Happy Fitness” vine cu antrenamente speciale pentru un super abdomen, exerciții exemplificate de Criss și Vlad și coordonate de Carmen Brumă. 

Tot ea vine cu diete ideale pentru toamnă pe care le prezintă în rubrica “Slăbește-mă, Brumă!”

La “Happy Night”, de la 23:20, este sărbătorit unul dintre cei mai mari actori din lume, Alain Delon, care împlinește 81 de ani. În 2005, artistul de origine franceză a fost numit Officier de la Légion d'honneur de către Jacques Chirac pentru "contribuția sa la arta cinematografiei”.

Tot la Happy Night, pe Happy Channel, Carmen Brumă și invitata sa vorbesc despre igiena dentară la bebeluși. Părinții vor afla tot ce trebuie să facă pentru ca cei mici să aibă dinți frumoși și sănătoși.

×