x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Dieta frumuseții. Rapid și ușor

Dieta frumuseții. Rapid și ușor

27 Noi 2017   •   16:33
 Dieta frumuseții. Rapid și ușor

"Suntem ceea ce mâncăm" este o zicală adevărată atunci când vine vorba de piele sănătoasă. Acneea, eczemele, pielea uscată și alte neplăceri ale tegumentului sunt o reflectare a unei alimentații scăzute substanțe nutritive. Calea către un ten lipsit de imperfecțiuni este dieta sănătoasă, scrie clickpentrufemei.ro.

Iată ce trebuie să faci pentru a avea un ten superb:

Bea mai multă apă

"Pielea este cel mai mare organ și este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interiorul corpului nostru", spune Christy Brissette, un dietetician din Toronto. Sunt foarte mulți oameni care nu beau doza zilnică recomandată de apă, lucru care duce la piele uscată, mai ales în timpul iernii.

Deoarece pielea este 30% apă, hidratarea poate îmbunătăți grosimea și densitatea acesteia - o arată o cercetare publicată în „Jurnalul Internațional de Științe Cosmetice”. Pentru o piele sănătoasă, dieteticianul Christy Brissette recomandă consumul de 8 până la 10 cești de apă pe zi.

Mănâncă somon

”Oamenii apelează la creme, dar dacă nu-și tratează problemele pielii pe plan intern, nu vor obține acea strălucire naturală”, spune Christy Brisette. Unul dintre sfaturile ei pentru o piele luminoasă și strălucitoare este să ne îmbogățim aportul de acizi grași Omega-3, de obicei găsiți în peștele gras. ”Acizii grași esențiali ajută pielea să elimine toxinele și să mențină umiditate”, mai spune ea. În plus, lipsa acizilor grași din dietă duce la apariția pielii uscate.

×
Subiecte în articol: dieta dieta frumuseții regim