x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Reţetă veche chinezească pentru curățarea arterelor

Tratamente naturiste. Reţetă veche chinezească pentru curățarea arterelor

09 Aug 2017   •   10:53
Tratamente naturiste. Reţetă veche chinezească pentru curățarea arterelor

Inima este motorul care pulsează viață, iar sănătatea acesteia este pusă grav în pericol atunci când arterele și vasele de sânge sunt înfundate.

Înfundarea, îngustarea și pierderea elasticității vaselor de sânge sunt cauzate de depozitele de colesterol și grăsimi transformate în plăci de aterom, care se depun pe pereții venelor.

Când depozitele de grăsimi de pe pereții vaselor cresc semnificativ, încep să se manifeste complicațiile aterosclerozei dintre care, cele mai importante sunt reprezentate de accidentul vascular cerebral și de boala cardiacă ischemică.

Pentru a avea grijă de sănătatea inimii și pentru a preîntâmpina aceste situații grave, vă recomandăm să încercați această rețetă antică chinezească, care ajută în mod eficient la desfundarea arterelor şi a vaselor de sânge.

Remediul, preparat pe bază de usturoi, a fost descoperit în China și lăsat moștenire scrisă urmașilor pe o plăcuţă de argilă, într-un templu tibetan. Preparatul este un adevărat elixir, care îndepărtează din organism depunerile de grăsime, îl apără de ateroscleroză, preîntâmpină apariţia infarctului, a stenocadiei şi formarea tumorilor. Folosirea ei regulată îmbunătăţeşte vederea şi are efecte de întinerire şi energizare a organismului.

Rețeta:................

Citește continuarea AICI

Sursa foto: Pixabay

×