x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...

O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...

de Larisa Eremia    |    27 Iun 2016   •   17:02
O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...
Sursa foto: ereidveto/Getty Images/iStockphoto

Renunțați la cafeaua pe care o consumați la prima oră! Există o soluție miraculoasă cu multiple beneficii asupra întregului organism: apa cu lămâie. Beți în fiecare dimineață pe stomacul gol acest „elixir” și veți constata diferențele.

Citeşte şi Cel mai SĂNĂTOS dintre FRUCTELE toamnei. 9 MOTIVE ca să îl incluzi în DIETĂ

Rețeta este simplă: stoarceți jumătate de lămâie într-un pahar de apă călduță. Vă veți întări sistemul imunitar, vă veți accelera metabolismul și vă veți detoxifia întregul corp, reducând senzația de foame, scriu cei de la http://www.healthyfoodhouse.com/.

Citeşte şi 8 KG în 10 ZILE! Este posibil, dacă alegi această „DIETĂ VERDE” miraculoasă

Dar cel mai important, vă va ajuta să slăbiți! Puteți pierde aproximativ 2 kg într-o săptămână consumând banala apă cu lămâie, pe stomacul gol, înainte de micul dejun.

Citeşte şi SÂMBURII amari care îți fac viața dulce. O DIETĂ uluitoare te ajută să SLĂBEȘTI UȘOR și sănătos

Băutura are un conținut ridicat de vitamina C, sprijind organismul în lupta împotriva gripei și a răcelii. În același timp, îmbunătățește digestia și ajută în cazurile de balonare.

Citeşte şi Dieta cu SFECLĂ ROŞIE - îți purifică sângele și te ajută să slăbești

Fiind bogată în antioxidanți, lămâia este cel mai bun aliat în lupta împotriva îmbătrânirii tenului. Vitamina C stimulează producția de colagen, pielea arătând astfel proaspătă și tânără.

Citeşte şi Reteta longevitatii a fost descoperita de chinezi. Trebuie sa tii urmatorul regim

Beneficiile nu se opresc aici. Această băutură miraculoasă vă va împrospăta respirația și, în mod surprinzător, poate să reducă stresul și să calmeze inflamația.
 

×
Subiecte în articol: apa cu lamaie dieta