x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Trucuri de om ocupat: cum fac eu ca să am timp de cât mai multe lucruri

Trucuri de om ocupat: cum fac eu ca să am timp de cât mai multe lucruri

de Andreea Sava    |    24 Oct 2016   •   10:10
Trucuri de om ocupat: cum fac eu ca să am timp de cât mai multe lucruri

Sunt o persoană foarte activă și am o mentalitate de rechin: am senzația că, dacă mă opresc din făcut lucruri, voi muri. :)) Știți, desigur, că rechinii nu dorm niciodată fiindcă organismul lor rudimentar presupune să se deplaseze în permanență pentru a le trece apa prin branhii. Dacă se opresc, se sufocă și mor. Deci la asta mă refeream când spuneam că am o mentalitate de rechin.

Așadar, am slujba, care e mai mult decât full time la antena 3, cu emisiuni de luni până sâmbătă, inclusiv, iar, când sunt evenimente deosebite sau alegeri, muncesc și duminica, adică leg 13 zile de muncă neîntreruptă, postez zilnic pe blog, deci scriu și înregistrez clipuri pentru blog, fiindcă singure am sesizat că nu se fac :)), fac antrenamente zilnice acasă iar o dată pe săptămână merg la sală la bătăi, am întâlniri, în afara orelor de program, în legătură cu blogul sau cu activitatea mea de jurnalist, mai merg și la doctor, ca tot omul, și mai am și o viață personală, oricât de greu de crezut ar părea. :))

Nu știu dacă e bună sau rea dar asta e viața pe care o duc, ritmul cu care m-am obișnuit și nu cred că aș putea s-o iau mai încet. Eventual să mai găsesc ceva de făcut, asta da. :))

Mi s-a pus des întrebarea: cum procedez ca să am timp de toate? Iată, pe puncte, metoda mea...

Citeste articolul complet, pe andreeasava.ro

×