Marti, 27 aprilie cotidianul national Jurnalul lanseaza o editie de exceptie: „Vin si cultura’’ ambalate si degustate in 32 de pagini spectaculoase.
Practic intreaga editie de astazi a cotidianului este dedicata celor 7 arte si celor 6 simturi starnite de intalnirea dintre cultura si vin. Inaintea Sarbatorilor puteti descoperi conace, crame și podgorii cu renume, vinurile Casei Regale, noile tendinte din Franta – tara vinului dar si evenimentele culturale la care se degustă cele mai extravagante vinuri.
Agenda iubitorilor de teatru, film, muzica si arte vizuale se va completa din paginile Jurnalului iar unii dintre cei mai prestigiosi producatori romani de vin si ape minerale vor dezvalui secretele succesului dar si cat de bine se potrivesc vinul si chiar si spritul cu masa de Paste. Nu ratati editia de astazi „Vin si cultura” a cotidianului Jurnalul.
Caii de la Letea, vinuri de viță liberă din Dobrogea
Vinuri potrivite pe masa de Paști
Conace, crame și podgorii cu renume
Vinul bio și cultura organică
Vinuri româneşti cu blazon
Cultura milenară a zonelor viticole, redescoperită prin degustări
Tradițiile rușilor lipoveni de la Letea și pădurea protejată
(P) Vinicultura biodinamică, între iubire și artă
(P) Biborțeni - Apa minerală carbogazoasă din Dealul Vinului
(P) Investiții în pandemie: Crama Basilescu a mizat pe dezvoltare în turism viniviticol
Tendințele care pot schimba optica viticultorilor din România
(P) Crama Domeniul Bogdan – sau legătura dintre istorie, cultură și natură, în arta vinificației
Franţa şi trendul vinurilor naturale
Socializarea înseamnă viață culturală, iar vinul este liantul între oameni și idei
Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii, istorie în aer liber