x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto FOTO Salon auto-moto cu cascadorii pe două roţi

FOTO Salon auto-moto cu cascadorii pe două roţi

24 Apr 2016   •   21:10
FOTO Salon auto-moto cu cascadorii pe două roţi
Sursa foto: Victor Stroe

Pasionaţii de viteză au avut ocazia de a testa maşini şi motociclete la salonul auto-moto SAB 2016, organizat weekend-ul trecut, la Romexpo, în Bucureşti. Evenimentul a cuprins, pe lângă exponate, şi demonstraţii de viteză, abilitate la volan şi cascadorii.

Vedeta evenimentului a fost cascadorul britanic Terry Grant, deţinătorul recordului de viteză la mersul cu maşina pe două roţi. Grant a reuşit să parcurgă 1,6 kilometri, o milă terestră, în două minute şi zece secunde mergând înclinat pe roţile dintr-o parte. În cadrul evenimentului, aceeaşi cascadorie a fost realizată şi de pilotul român Titi Aur, care şi-a făcut apariţia la eveniment în aceeaşi manieră – cu automobilul pe două roţi, dând apoi lecţii de conducere preventivă şi control în condiţii de drift. Partea de expoziţie a cuprins modele variate, de la „muscle cars” şi automobile off-road la automobile hibride sau electrice. De altfel, pentru partea de off-road, organizatorii au amenajat un teren de pământ pentru a se putea face demonstraţii. Iubitorii de motociclete au avut secţiunea lor specială, cu modele variate, aici nelipsind însă nici vehicule pe două roţi precum trotinetele electrice.

În interiorul Romexpo au fost amplasate rampe speciale pentru ca automobilele să se poată ridica pe două roţi – şoferii dovendindu-şi apoi măestria.

 

CLICK pe IMAGINE pentru a vedea intreaga GALERIE FOTO

 

 

×
Subiecte în articol: SAB 2016