x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Salonul Auto București 2023 și-a deschis porțile la Romexpo

Salonul Auto București 2023 și-a deschis porțile la Romexpo

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2023   •   20:42
Salonul Auto București 2023 și-a deschis porțile la Romexpo
Sursa foto: Victor Stroe

Ediția a 20-a a Salonului Auto București (SAB) & Accesorii a debutat marți, la Centrul Expozițional Romexpo. Acest eveniment de marcă se va desfășura timp de șase zile, între 10 și 15 octombrie, în Pavilionul B2 și în zona exterioară adiacentă Romexpo, prezentând publicului premiere auto, modele concept și câteva dintre noutățile sezonului 2023-2024.

La Salonul Auto de la București, vizitatorii vor putea admira vehiculele unor branduri de top precum Alfa Romeo, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, MINI, Mitsubishi, Rolls Royce, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota și Volvo.

De asemenea, compania SUV Cars va fi prezentă la SAB, aducând în atenție importul mărcilor DFSK, SERES, BAIC, Forthing, JAC, XEV și SWM. Nu în ultimul rând, Cenntro va expune gamele de vehicule Logistar 260, Logistar 200, Logistar 100, Avantier și Teemak, în timp ce compania Auto Big va impresiona publicul cu mărci precum Audi, Tesla, BMW X7 și Land Cruiser.

Grupul Automobile Bavaria a făcut și el notă aparte la eveniment prin divizia sa de mașini rulate - Bavaria Used, expunând atât modele BMW, cât și MINI.

Cu peste 600 de branduri din industria echipamentelor auto, spălătoriilor self-service, pieselor și accesoriilor, Salonul Auto de la București acoperă o suprafață impresionantă, atât interioară, cât și exterioară, de peste 7.000 de metri pătrați. Este o oportunitate unică pentru pasionații de automobile și industria auto în general de a descoperi cele mai recente inovații și tendințe din lumea auto și de a interacționa direct cu reprezentanții brandurilor de prestigiu.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Salonul Auto București 2023 Romexpo