x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Tesla recheamă în service mii de vehicule Model Y. Care sunt motivele

Tesla recheamă în service mii de vehicule Model Y. Care sunt motivele

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2023   •   20:40
Tesla recheamă în service mii de vehicule Model Y. Care sunt motivele

Tesla recheamă în service 3.470 de vehicule Model Y din SUA pentru că este posibil ca șuruburile care fixează cadrele spătarului banchetei din al doilea rând să nu fi fost bine strânse, scrie Reuters.

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) a transmis că un șurub slăbit al cadrului scaunului poate reduce performanța sistemului de centuri de siguranță, crescând riscurile de rănire în timpul unui accident.

Tesla a declarat pentru NHTSA că a identificat cinci reclamații în garanție din decembrie 2022 care ar putea fi legate de aceste condiții. Compania de vehicule electrice spune că nu are cunoștință de niciun rănit sau deces care ar putea fi legat de problema rechemării în service a vehiculelor din acest model.

Vor fi inspectate șuruburile care fixează cadrele spătarelor scaunelor de pe partea șoferului și a pasagerului din al doilea rând la cadrele inferioare ale scaunelor și, dacă este necesar, le va strânge conform specificațiilor.

Un furnizor Tesla a implementat controale îmbunătățite ale procesului, în decembrie 2022, împreună cu o formare și o supraveghere îmbunătățite pentru a se asigura că șuruburile sunt strânse conform specificațiilor, a transmis producătorul auto.

×
Subiecte în articol: tesla model y