x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Anca Serea: Merg pe stadion ori de câte ori este un meci important…

Anca Serea: Merg pe stadion ori de câte ori este un meci important…

de Sebastian S. Eduard    |    24 Noi 2011   •   21:00
Anca Serea: Merg pe stadion ori de câte ori este un meci important…

Din august, Anca Serea este noua prezentatoare Fo­cus 18 de la Sport. Manechin de succes (cas­ti­ga­toare a concursului 'Elite Model Look Romania'), cover al primului numar Cosmopolitan in Romania, Anca a 'cotit-o' de ceva vreme catre jurnalism. Si, culmea, ii place…

• Fotomodel de succes... apoi prezentator tv. Este deja o consecinta fireasca?

Nu stiu daca este o consecinta fireasca, dar mi-am dorit foarte mult sa am acest traseu, si de aceea actiunile mele au fost indreptate in acest sens. Am participat la castinguri, am luat lectii de dictie, m-am informat in permanenta.

• Spui ca te fascineaza munca de redactie. Te-ai vedea facand stiri, ducandu-te pe teren, luand interviuri?

Imi petrec majoritatea timpului alaturi de colegii mei in redactie. Ma bucur ca am acces la informatii de ultima ora si de curand am avut primul stand-up live de pe un stadion.

• Apropo, cu ce personalitate sportiva autohtona sau straina ai vrea sa vorbesti?

Nadia Comaneci, Gica Hagi si Ilie Nastase sunt personalitati marcante ale sportului si ar fi o onoare pentru mine sa le pot intervieva.

• Statutul de mama nu se potriveste cu cel de 'cover' la o revista pentru barbati. Reusesti sa impaci viata de familie cu cea profesionala?

In cazul meu, familia ramane prioritara, alaturi de ei reusesc sa fac tot ce-mi propun, motivata fiind de energia copiilor! Avem un program pe care il respectam si tot ceea ce facem facem cu placere.

• Prietenul tau, Adi, cocheteaza si el mai nou cu televiziunea. Ce-l sfatuiesti?

Adi este o persoana care transmite mult. Talentul, naturaletea si personalitatea sa cu siguranta ii vor asigura succesul. Ne sfatuim si sprijinim reciproc.

• Iti place fotbalul?

Cauti sa te acomodezi cu el? Da, fotbalul se afla printre sporturile mele preferate. Merg pe stadion ori de cate ori este un meci important si traiesc cu intensitate momentele de bucurie!!!

×
Subiecte în articol: mass media