x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Andrei Duban îşi botează băieţelul

Andrei Duban îşi botează băieţelul

08 Iun 2012   •   09:08
Andrei Duban îşi botează băieţelul

La nici trei luni de la nastere, micutul Armin Matei Duban urmeaza sa fie crestinat. Moderatorul emisiunii “Late Night Show' de la Antena 2, impreuna cu Gratiela, sotia lui, isi boteaza baietelul astazi, 8 iunie, la o biserica din Bucuresti.

'Avem mari emotii, va puteti imagina... Atat Gratiela, cat si eu, ne facem - fireste! - o mie de griji in ceea ce priveste momentul botezului. Si nici dupa aceea n-o sa fie mai usor: speram ca toti invitatii nostri sa se simta foarte bine, asa ca lucram intens si la partea cu petrecerea' spune Andrei Duban.

Petrecerea va avea loc in aceeasi zi, seara, la un restaurant de lux din Bucuresti. La petrecere vor fi invitate toate vedetele Antenei 2, prietenii cuplului, cat si colegii de teatru ai lui Andrei Duban. Adina Buzatu, Jean Paler, Romica Tociu, Cornel Palade, Pepe, Claudiu Bleont, Cornel Pasat, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Ozana Barabancea, Ovidiu Cuncea, Sorin Marcus, Marius Bodochi, Costin Marculescu, George Ciubotaru si multi altii le vor fi alaturi pentru a sarbatori fericitul eveniment.

×
Subiecte în articol: mass media