x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3, cel mai urmărit post de televiziune din România două zile consecutiv

Antena 3, cel mai urmărit post de televiziune din România două zile consecutiv

16 Ian 2012   •   10:19
Antena 3, cel mai urmărit post de televiziune din România două zile consecutiv

In a patra zi de manifestatii publice si pentru a doua oara consecutiv, Antena 3 a fost, pe 15 ianuarie, cea mai urmarita televiziune din Romania. Antena 3 a repetat performanta obtinuta sambata, la data de 14 ianuarie, cand s-a impus, de asemenea, ca liderul televiziunilordin piata autohtona.

Conform Kantar Media, Antena 3 s-a situat si ieri pe locul 1 in topul tuturor televiziunilor din Romania, postul de stiri inregistrand o medie de 14,1 cota de piata pe intreaga zi, in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani.

Antena 3 s-a impus ca televiziunea nr. 1 si in cel mai disputat interval orar, 19-24, cand Radu Tudor, Mihai Gadea, Mircea Badea si Victor Ciutacu au comentat si analizat pentru publicul telespectator desfasurarea evenimentelor. Postul de nisa a inregistrat o medie de 9 puncte rating si 16,8 cota de piata, situandu-se pe primul loc in clasamentul tuturor posturilor TV si detasandu-se de posturile de stiri concurente.

Varful de audienta a fost inregistrat la ora 22:04, cand Antena 3 a atins 11.1% rating si 19.2% market share, ceea ce inseamna ca nu mai putin de 1.022.000 de telespectatori urmareau editia speciala Sinteza Zilei realizata de Mihai Gadea.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media