x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3, cu promo-ul emisiunii În Premieră, trei nominalizări la PromaxBDA 2012

Antena 3, cu promo-ul emisiunii În Premieră, trei nominalizări la PromaxBDA 2012

06 Mar 2012   •   10:54

Antena 3 este singura televiziune din Romania nominalizata la Premiile PromaxBDA 2012. Astazi au fost anuntati finalistii, iar Antena 3, cu promoul emisiunii 'In premiera', se afla printre nominalizati.

Promo-ul general 'In premiera', difuzat in toamna anului trecut odata cu inceperea sezonului 2, a fost nominalizat la categoriile Best news or current affairs promotion or campaign, Best promo not using programme footage si Something for nothing – adica un spot eficient facut cu resurse minime. ( vezi aici promo-ul http://www.youtube.com/watch?v=LOX5jdFC8Jc&feature=player_embedded)

Antena 3 a ajuns in finala cu nume mari din industria televiziunii si a caselor de productie, precum Discovery UK Creative, RT, Fox International Channels UK, Sky Creative, Videohouse (Prime) si Red Bee Media. Promoul a fost realizat de echipa 'In premiera'.
Premiile PromaxBDA vor fi decernate la 27 martie 2012, in Barcelona, Spania.

Vezi aici lista completa a nominalizatilor.

Promax a fost infiintata in 1956 ca o asociatie non-profit pentru profesionistii din marketing si promovare care lucreaza in mass-media de difuzare. In 1997, Asociatia de Design in Difuzare mass-media (BDA), care a fost partener Promax pentru multi ani la conferintele anuale, si-a unit oficial fortele cu Promax si a devenit PromaxBDA.

In lume, competitiile ce poarta numele "Premiile PromaxBDA" rasplatesc excelenta in marketing pentru mass-media si, prin numeroasele categorii specifice diferitelor sectoare de activitate, sunt vazute ca fiind cele mai prestigioase premii pentru efort creativ din acest domeniu.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media