x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Buzdugan şi Morar fac ZUper concert pe acoperiş

Buzdugan şi Morar fac ZUper concert pe acoperiş

04 Oct 2011   •   10:28
Buzdugan şi Morar fac ZUper concert pe acoperiş

Mihai Morar si Daniel Buzdugan, prezentatorii emisiunii matinale de la Radio ZU au pus la cale un concert la inaltime. Joi, 6 octombrie, pe acoperisul AFI Palace Cotroceni urca barbatii momentului din industria muzicala romaneasca pentru ZU Kids on the Block – prima petrecere Tuborg Party Manager.

Cel mai tare concert al toamnei ii aduce pe aceeasi scena pe Smiley, Voltaj, Connect-R, Play & Win, Alex Velea, Akcent, Vunk, Deepcentral, Narcotic Sound & Christian D, David Deejay & Dony, Sunrise Inc. si Lucian Barbulescu. Incepand cu orele 20:30 artistii vor incinge atmosfera pe acoperisul AFI Palace alaturi de sutele de fani ZU prezenti.

ZU Kids on the Block este concertul care transforma ascultatorii in VIP. Numarul de bilete este limitat. Acestea au fost date doar adevaratilor fani ZU. Ca sa intre in posesia unei invitatii pentru 4 persoane, fiecare ascultator trebuie sa trimita un e-mail la adresa concert@radiozu.ro, care sa contina in CC adresele celor 3 prieteni pe care ii vrea alaturi la concert si cu un mesaj in care sa fie cat mai convingator ca merita sa fie prezent.

Joi, 6 octombrie, acoperisul ia foc la ZU Kids on the Block!

×
Subiecte în articol: mass media