x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ce pensie are sotia guvernatorului BNR, Mugur Isarescu! Nimeni nu se aștepta la aceasta sumă

Ce pensie are sotia guvernatorului BNR, Mugur Isarescu! Nimeni nu se aștepta la aceasta sumă

08 Dec 2015   •   11:25
Ce pensie are sotia guvernatorului BNR, Mugur Isarescu! Nimeni nu se aștepta la aceasta sumă
Sursa foto: Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu / cancan.ro

Sotia guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR) este pensionara, iar femeia are o pensie modesta, potrivit declaratiei de avere a lui Mugur Isarescu (guvernator BNR).

CANCAN.ro a aflat ce pensie incaseaza in prezent Elena, sotia lui Mugur Isarescu. Desi multi s-ar fi asteptat ca femeia sa aiba venituri mari, aceasta are o pensie de 641 de lei pe luna.

Elena, care are doi copii cu Mugur Isarescu, a realizat anul trecut si venituri in valoare de 5.100 lei din activitati agricole. De asemenea, i-au mai intrat in buzunar 93.6 lei, suma reprezentand dividende din actiunile de la o firma.

Dar, din fericire pentru ea, guvernatorul BNR are venituri cu mult mai mari, ceea ce o scuteste de grija zilei de maine.

Familia Isarescu are si o afacere cu vinuri, iar acesta este una profitabila. "Ne-am apucat serios sa facem viticultura, pentru noi, pentru familie, dupa ce au inceput necazurile, prin anii ’70-’80, cand nu mai gaseai nici vin, iar tata s-a pensionat. Dupa 1971, ne-am apucat de productie proprie de vin, iar in anii ’80, cand nu mai gaseai nimic, decat vin de masa, faceam vinuri chiar reusite”, spunea Guvernatorul BNR in urma cu ceva timp.

×
Subiecte în articol: mugur isarescu elena isarescu pensie pensii