x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi (P) Cauti o administrare digitala si transparenta pentru blocul tau? Nexus Bloc este solutia dorita !

(P) Cauti o administrare digitala si transparenta pentru blocul tau? Nexus Bloc este solutia dorita !

16 Aug 2022   •   17:08
(P) Cauti o administrare digitala si transparenta pentru blocul tau? Nexus Bloc este solutia dorita !

Am lansat pe piata un sistem de administrare al blocurilor exclusiv digital, dorind in acest fel sa scapam de toate neplacerile si deficientele unui sistem de administrare clasic, invechit, plin de proceduri greoaie si costisitoare.

Totul la un click distanta. Asa cum e normal.

Practic, Nexus Bloc va gestiona si administra blocul dumneavoastra in asa fel incat veti constata o rapida imbunatatire a nivelului de trai, o scadere a costurilor administrative, dar si o transparenta fara precedent aplicata intregului proces.

Administrare imobil digitala, transparenta, conform standardelor europene? Desigur, totul se face exclusiv online: Simplu. Eficient. De incredere.

Totul va fi extrem de usor de folosit, avand in permanenta avizierul digital online, extrem de detaliat, pe care-l poti accesa oricand, din orice locatie.

Suplimentar absolut toate informatiile sunt tinute la un loc, updatate si generate automat, fara niciun fel de eroare umana la mijloc, asa cum se intampla extrem de frecvent intr-o administratie clasica.

Casierul nostru isi desfasoara activitatea, deasemenea, intr-un mod extrem de eficient si rapid, deoarece este dotat cu imprimanta mobila, iar tiparirea chitantei o va face direct din softul Nexus Bloc, astfel ca nu are timpi morti in a scrie chitanta clasica, a verifica listele, iar greselile umane sunt practic eliminate.

Spunem deasemenea adio vechilor Registre Clasice care zaceau prafuite si uitate intr-un sertar de vechiul administrator, ele devenind acum digitale, astfel ca:

 • Registrul de casa este completat automat, iar soldurile actualizate
 • Restantele si penalizarile sunt calculate automat in conformitate cu legea
 • Fiecare incasare este procesata automat in calculul restantelor si al penalizarilor
 • Modul de calcul al penalizarilor este explicat in fisa apartamentului
 • Poti vizualiza incasarile efectuate la o anumita data sau pentru o anumita perioada de timp iar situatia soldurilor contine informatii detaliate, stocate in serverele Nexus Bloc, care sunt concepute sa aiba un sistem de Back-up foarte bine pus la punct.
 • Avem control total asupra situatiei financiare pana la ultimul ban
 • Accesam si-ti detaliem situatia cu orice informatie suplimentara
 • ai nevoie, despre orice element
 • Situatia soldurilor este generata automat lunar, dar si la cerere
 • Balanta ramane permanent echilibrata
 • Totul este facut in conformitate cu prevederile legale actualizate

Mai mult decat atat, si extrem de important, incasarile fiind digitale (noi ne dorim sa eliminam pe cat se poate incasarea cash), banii sunt virati direct in contul Asociatiei Dvs.

In cadrul pachetelor de administrator bloc complet monitorizam lunar starea tehnica si estetica a cladirilor administrate, urmand ca rapoartele de verificare sa fie inaintate asociatiei pentru efectuarea reparatiilor sau remedierilor necesare, astfel contribuind decisiv la dezvoltarea conditiilor necesare pentru o functionare optima, asigurand prosperitatea blocului pe termen lung. Acest serviciu de administrare tehnica este pentru moment disponibil doar in Bucuresti, ulterior dorind sa-l dezvoltam in toata tara.

Iar daca te-ai decis sa lucram impreuna si te simti epuizata dupa atatea informatii, iti facem cadou o sedinta de cavitatie corporala efectuata in mod ireprosabil la Abba Salon, oaza ta de relaxare din inima Bucurestiului. Totodata in cadrul salonului de infrumusetare si relaxare, mai poti beneficia de nenumarate servicii excelente la cele mai bune preturi, ca de exemplu: masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj anticelulitic, dermocell, vacuum bipolar, radiofrecventa, etc.

Impreuna vom realiza un serviciu impecabil de administrare al blocului / imobilului, garantat.

Ne puteti contacta la:

www.nexus-bloc.ro  |  info@nexus-bloc.ro  |   0775 244 241

 

Servicii Marketing Digital si Optimizare SEO realizate Seo4prime.com. Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă, bazându-te pe strategii care functionează.

 

×