x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Cronica Cârcotaşilor" scoasă din grila de programe şi înlocuită de filmul artistic "Cei trei Muschetari"!

"Cronica Cârcotaşilor" scoasă din grila de programe şi înlocuită de filmul artistic "Cei trei Muschetari"!

17 Oct 2011   •   11:50
"Cronica Cârcotaşilor" scoasă din grila de programe şi înlocuită de filmul artistic "Cei trei Muschetari"!

In urma incidentului in care a fost recent implicat Serban Huidu, postul Prima TV a decis modicarea grilei de programe, urmand ca miercuri, 21 octombrie, in intervalul orar alocat de obicei difuzarii emisiunii "Cronica Carcotasilor', sa fie transmis film artistic "Cei trei muschetari". Pana in prezent, Prima TV nu a difuzat nici un comunicat oficial referitor la eveniment, astfel incat nu se stie daca modificarea vizeaza numai saptamana asta sau si celelalte saptamani.

Realizatorul TV Serban Huidu a provocat, duminica, in jurul orei 11.55, la iesirea din localitatea brasoveana Timisul de Sus, un accident dupa ce a patruns cu masina pe contrasens, pe un carosabil umed, in conditiile in care ningea, si a lovit un autoturism Dacia Logan in care se aflau trei persoane.

In urma accidentului si-au pierdut viata soferul Daciei, Stefan Lungu Balogh, de 65 de ani, si Magda Draghici, de 54 de ani, aflata in dreapta soferului. De asemenea, Ion Garbis, de 57 de ani, care se afla tot in autoturismul Dacia Logan izbit de masina lui Huidu, pe contrasens, a fost grav ranit, fiind internat in coma indusa la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Brasov, dupa ce a suferit traumatisme toracice si craniene, avand si o hemoragie interna. Luni dimineata, barbatul a murit.

×
Subiecte în articol: mass-media