x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri De 18 ani, mereu aproape

De 18 ani, mereu aproape

28 Noi 2011   •   21:00
De 18 ani, mereu aproape

Antena 1 implineste pe 29 noiembrie majoratul. In urma cu 18 ani, de la ora 21:30, Antena 1 transmitea pentru intaia oara si devenea astfel prima televziune comerciala din Romania. In tot acest timp a ramas mereu aproape de telespectatorii sai care au pastrat-o in topul preferintelor lor.

Astazi, Antena 1 sarbatoreste majoratul. De 18 ani, este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. 

Istoria Antenei 1 este presarata cu momente frumoase, cu premiere si oameni deosebiti care au inspirat, de-a lungul timpului, milioane de telespectatori. Andreea Berecleanu si Alessandra Stoicescu au fost alaturi de Antena 1 inca de la inceput, devenind, pe parcursul acestor ani, nu doar unii dintre cei mai buni jurnalisti ai tarii, ci si exemple pentru milioane de romani.

Performanta a fost o valoare constanta in parcursul Antenei 1, astfel ca drumul sau a fost marcat de o serie de premiere, printre care: introducerea serviciului teletext, primul prompter de constructie romaneasca, introdu­cerea graficii pe calculator in semnalul de televiziune, prima transmisie live din elicopter si altele.

×
Subiecte în articol: mass media