x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri DR.OZ –Două Premii Emmy consecutiv

DR.OZ –Două Premii Emmy consecutiv

04 Iul 2012   •   10:22
DR.OZ –Două Premii Emmy consecutiv

Cel mai charismatic prezentator de talk-show American, cel mai bun medic cardiolog din lume, Dr. Oz se indreapta vertiginos pe urmele mentorului sau, Oprah Winfrey. Din ce in ce mai multe premii si o audienta fabuloasa pe zi ce trece. Saptamana trecuta, Dr. OZ a fost din nou laureat Daytime Emmy Awards, pentru al doilea an consecutiv. A primit premiu pentru cel mai bun talk-show informativ al anului.

“The Dr. Oz Show este despre cum ii invatam pe oameni sa ajunga la pragul maxim de sanatate si fericire pentru a duce o viata cat mai buna'. “De asemenea facilitam discutiile pe teme legate de sanatate si aducem informatii noi publicului, precum si tips-uri pentru prevenirea imbolnavirii in timp ce si prezentam povestile reale ale unor oameni obisnuiti' – a declarat producatorul executive al emisiunii, Mindy Borman

“Sunt foarte mandru de rezultatele echipei noastre si de faptul ca ne sunt recunoscute eforturile de zi cu zi. Pentru multi oameni oferim speranta ca pot reusi, ca pot merge mai departe. Credinta in viitor face ca oameni de pretutindeni sa treaca peste obstacole si sa se bucure de o viata sanatoasa' – a declarat Dr. OZ, celebrul medic ce poate fi urmarit la Euforia TV, de luni pana vineri la ora 22:00.

Despre DR.OZ

Publicul din Romania il cunoaste pe Dr. OZ din talk-show-ul “ The Oprah Winfrey Show ' difuzat pe Euforia TV. Pentru ca editiile in care Oz a aparut au crescut cifrele de audienta (chiar si cu 21%), Oprah a avut o idée geniala, aceea de a produce o noua emisiune, al carei moderator sa fie chiar Dr. OZ. In America, “Dr. Oz Show' produs de Harpo Production a debutat pe 14 septembrie 2009. Euforia TV a obtinut imediat drepturile de exclusivitate pentru Romania. Astfel ca “The Dr. OZ Show' a ajuns azi la sezonul III.

Dr. Mehmet Oz este un chirurg cardiolog foarte cunoscut si apreciat de publicul american. Oz vorbeste fluent atat engleza cat si limba turca, avand ambele cetatenii. Este autorul catorva carti: “Healing from the Heart “ scrisa impreuna cu Dr.Roizen; “YOU: The Owner’s Manual: An Insider’s Guide to the Body That Will Make You Healthier and Younger' aparuta in mai 2005. Cea mai recenta carte: “YOU: Being Beautiful', scrisa de asemenea impreuna cu Dr. Roizen.

“Dr. Oz Show' este un talk-show American de success international care ofera informatii pretioase si povesti de viata fascinante. Te invata in fiecare seara cum sa traiesti sanatos, cum sa faci fitness si ce sa faci ca sa ramai tanara si frumoasa cat mai mult timp. Toate acestea intr-un format de exceptie, difuzat in Romania de Euforia TV.

Exemple de Topic-uri emisiuni:

Kilogramele care iti pot schimba viata!

Secretele oboselii

O viata ordonata

Ghid de imbatranire pentru fiecare decada (a30,a40,a50)

Riscurile bolii Alzheimer

Mai multe infomatii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial si de pe pagina de Facebook


Euforia TV continua strategia de pozitionare ca post TV generalist pentru femei – adresandu-se target-ului fidelizat de femei – femeia activa, moderna, inteligenta, pozitiva, puternica, preocupata de toate aspectele vietii sale si de evolutia personala. Astfel, in 6 ani, Euforia TV si-a castigat respectul telespectatoarelor fidele pe care a incercat mereu sa le multumeasca. Euforia TV face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

×
Subiecte în articol: mass media