x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Battisby, expert social media: reţele sociale apar tot timpul; alege cu cap unde să fii prezent

Battisby, expert social media: reţele sociale apar tot timpul; alege cu cap unde să fii prezent

13 Mar 2014   •   15:12
Battisby, expert social media: reţele sociale apar tot timpul; alege cu cap unde să fii prezent

A nu intelege obiectivele campaniilor tale, a nu-ti intelege audienta pe care urmaresti sa o atragi si a incerca sa fii pe toate retelele sociale reprezinta trei “pacate capitale” pe care un magazin online ar putea sa le faca atunci cand incearca sa se promoveze in social media, considera experta britanica Alison Battisby, invitata si la ecomTEAM 2014.

Alison va sustine in a doua zi a evenimentului ecomTEAM, pe 3 aprilie, un workshop dedicat eCommerce-ului in mediul social media, un mediu din ce in ce mai aglomerat, dificil de controlat dar totodata obligatoriu pentru magazine.

Alison subliniaza ca este necesar deseori ca magazinele sa aiba un blog propriu, pe site, prin intermediul caruia sa atraga trafic din motoarele de cautare. “Asigura-te insa ca in dreptul fiecarui post ai butoane de social media – fa-le luminoase si usor vizibile si pune iconitele potrivite – de exemplu un post scris nu poate fi promovat cu Pinterest, dar o imagine a unei noi perechi de pantofi ar arata excelent”, sustine Alison Battisby.

Citeşte pe Wall-Street Magazinele “mobile” si greseli pe care le poti face

×
Subiecte în articol: Alison Battisby ecomTEAM 2014