x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 1,8 milioane de lei pentru repararea acoperişului Gării de Nord din Bucureşti

1,8 milioane de lei pentru repararea acoperişului Gării de Nord din Bucureşti

11 Aug 2010   •   00:00

CFR SA vrea să repare acoperişul Gării de Nord din Bucureşti, afectat de ninsorile abundente din iarnă, valoarea estimativă a contractului fiind de 1,8 milioane de lei, fără TVA, potrivit Mediafax.
Contractul va avea o durată de şase luni de la data atribuirii şi va fi finanţat din surse proprii ale CFR SA, se arată într-un anunţ al companiei.
"Având în vedere degradarea foarte avansată a învelitorii de tablă, a jgheaburilor şi burlanelor care s-au spart, din cauza ninsorilor abundente din această iarnă, în majoritatea încăperilor de la etajele superioare au apărut infiltraţii mari de apă, producând degradări ale tencuielilor la pereţi şi tavane, favorizând apariţia mucegaiului, precum şi degradări ale mobilierului, a pardoselii şi aparaturii electronice", se precizează în anunţ.
Astfel, CFR SA vrea să înlocuiască în totalitate învelitoarea din tablă galvanizată, burlanele şi jgheaburile.
Firmele interesate trebuie să depună o garanţie de participare de 18.000 lei şi minimum două recomandări de la beneficiarii unor contracte asemănătoare, dar şi să fi avut în ultimii trei ani o cifră medie de afaceri de 3,6 milioane de lei, fără TVA.
Ofertele vor fi deschise la 2 septembrie, criteriul de atribuire fiind preţul (60%), durata de execuţie (20%) şi durata de garanţie (20%).

×
Subiecte în articol: economic