x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Actiunile "Dracula Park" nu au loc la bursa

Actiunile "Dracula Park" nu au loc la bursa

24 Ian 2005   •   00:00

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) considera inoportuna listarea la bursa a actiunilor Dracula Park inainte de rezolvarea problemei privind principalul activ, respectiv terenul de 460 de hectare din Snagov, potrivit Mediafax.

GHINION. Dupa ce a avut probleme cu terenul, Dracula Park are si cu bursa
Dracula Park SA este inregistrata in evidentele CNVM ca societate emitenta de valori mobiliare, intrucat actiunile societatii au facut obiectul unei oferte primare initiale de vanzare. Titlurile societatii nu au fost inca admise la tranzactionare pe Bursa Electronica Rasdaq sau Bursa de Valori Bucuresti. Prin oferta publica derulata in anul 2002, populatia a cumparat actiuni Dracula Park in valoare de peste 20 de miliarde de lei.

PROBLEME. Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ca la inceputul lunii ianuarie a sesizat CNVM in legatura cu demersul societatii Dracula Park. "In raspunsul de la CNVM, primit in aceste zile, se respinge cotarea la bursa a actiunilor societatii, intrucat decizia fostului Guvern de a atribui 450 de hectare de teren, in Snagov, pentru Dracula Park a fost contestata in instanta", a explicat Popa.

×
Subiecte în articol: economic park dracula dracula park