x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ANAF scoate la licitatie o vilă cu piscină pe acoperiş, construită pe plaja din Eforie Sud

ANAF scoate la licitatie o vilă cu piscină pe acoperiş, construită pe plaja din Eforie Sud

27 Mar 2017   •   17:10
ANAF scoate la licitatie o vilă cu piscină pe acoperiş, construită pe plaja din Eforie Sud

Fiscul constănţean execută silit una din cele mai cunoscute firme de construcţii de la malul mării, care înregistrează în ultimii ani pierderi şi datorii impresionante. Ce atrage atenţia la acest caz este, pe lângă notorietatea debitorului, aspectul imobilului scos la vânzare de ANAF: o superbă vilă ridicată pe plaja din Eforie Sud, cu piscină pe acoperiş. Problemele financiare ale firmei sunt greu de înţeles, din moment ce a primit în ultimii ani contracte publice de aproape 77 de milioane de euro.

Direcţia Regională Generală a Finanţelor Publice Galaţi, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa, organizează pe 05.04.2017 o primă licitaţie pentru vânzarea unei clădiri din Eforie Sud, proprietatea debitorului Al Stom Company SRL Constanţa. Imobilul cu o suprafaţă de peste 530 metri pătraţi are cinci camere, dependinţe şi un teren aferent de 300 metri pătraţi şi are ca preţ de pornire al licitaţiei suma de 1.616.933 lei, fără TVA. Creditorul pentru care se execută silit Al Stom Company SRL este ANAF, pe baza a trei dosare de sechestru deschise în 2016.

Citeşte tot articolul pe replicaonline.ro

×