x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Băneasa Shopping City: Traficul de vizitatori a crescut

Băneasa Shopping City: Traficul de vizitatori a crescut

30 Noi 2009   •   00:00

În ciuda crizei financiare, Băneasa Sho­pping City, unul dintre cele mai mari centre comerciale din România, are o creştere de 40% a traficului de vi­zitatori în aprilie-octombrie 2009 com­parativ cu aceeaşi perioadă din 2008.

Peste 8 milioane de români au ales să-şi facă cumpărăturile în Băneasa Shopping City, iar estimările companiei arată că pâ­nă în aprilie 2010 numărul acestora va atin­ge 10 milioane. Centrul are o su­pra­fa­ţă închiriabilă de 85.000 de metri pă­traţi şi peste 300 de magazine, oferind cea mai bună selecţie de branduri interna­ţio­nale, un food court pe două niveluri şi nu­me­roase variante de entertainment.

De la deschiderea centrului comercial, în apri­lie 2008, numeroşi retaileri au ales să îşi extindă afacerile în acest centru comercial, gradul de ocupare fiind în prezent de 97%. "Planurile de dezvoltare pentru 2010 includ începerea lucrărilor la mult aşteptata zonă de entertainment. Aceasta va include un cinematograf cu 14 săli, o sală de bowling şi o zonă de distracţii pen­tru toată familia", a declarat Ali Er­gun Er­gen, Director Exe­cutiv Băneasa Developments.

×
Subiecte în articol: companii