x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Călburean: Sunt convins ca vom castiga licitatia pentru sectorul romanesc al Nabucco

Călburean: Sunt convins ca vom castiga licitatia pentru sectorul romanesc al Nabucco

13 Noi 2009   •   00:00

Omul de afaceri Gheorghe Călburean este convins ca va castiga licitatia care se va desfasura pentru realizarea sectorului romanesc al gazoductului Nabucco.



„Ati vazut stirile de ieri ca sunt discutii pentru o finantare de 1,5 miliarde de euro. Eu sunt convins ca com castiga licitatia pentru sectorul romanesc pe partea de Condmag, unde suntem lideri pe piata locala. Dorim sa semnam contractul pentru sectorul romanesc al Nabucco si apoi sa facem sub-antrpriza, pentru ca nu putem sa facem numai noi cu angajatii nostrii" a declarat Gheorghe Călburean. El detine 44,64% din titlurile Condmag, companie care realizeaza magistrale de gaze si reparatii de statii.

Dupa ce barilul de petrol a trecut de 75 dolari, investiile sunt fezabile in sectorul de petrol si gaze si ca atare se asteapta la un reviriment al pietei, potrivit lui Alexandru Tatar, directorul general al Condmag.
Condmag a inregistrat in perioada ianuarie-septembrie 2009 un profit de 18 milioane de lei, in crestere cu 100% fata de acelasi interval din 2008. Cifra de afaceri s-a ridicat la 187 milioande lei, si ea cu 100% crestere. Pentru intreg anul 2009, Călburean estimeaza un profit de 19 milioane de lei si o cifra de afaceri de 222 milioane de lei.

×
Subiecte în articol: redactie